Виконавчий комітет підтримав бюджет на 2022 рік

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

Під час засідання розглянуто 13 питань – питання щодо висунення кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», а також надання права вчинення правочину громадянам було вирішено додати до порядку денного.
Насамперед, члени виконавчого комітету розглянули питання про схвалення проєкту рішення міської ради «Про бюджет Вараської міської територіальної громади на 2022 рік». Начальник фінансового управління Валентина Тацюк повідомила, що бюджет на 2022 рік збільшиться на більше, ніж 175 млн. грн., порівняно із попереднім бюджетним роком.
Члени комісії підтримали даний проєкт, який також буде розглядатися під час пленарного засідання сесії Вараської міської ради.
Начальник Управління освіти Олена Корень доповіла про проєкт рішення щодо організації харчування учнів та вихованців закладів загальної середньої та дошкільної освіти Вараської громади на 2022 рік. Місцеві органи влади встановлюють розмір плати за харчування дітей у закладах освіти один раз на рік згідно норм, затверджених постановою Кабінету Міністрів України. Оскільки норми, що регулюються даною постановою, збільшилися, Олена Корень запропонувала встановити вартість харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Вараської громади на одну дитину в день на 2022 рік в розмірі:
для дітей 1- 4 класів - до 26,11 грн.;
для дітей 5-8 класів - до 30,73 грн.;
для дітей 9-11 класів - до 31,29 грн.;
для дітей, які відвідують групу подовженого дня - до 26,11 грн.
Виконавчий комітет підтримав даний проєкт рішення.
Також членами виконавчого комітету були розглянуті та прийняті питання щодо державної реєстрації права комунальної власності на об’єкт нерухомого майна, наміру передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності та включення об’єкта нерухомого майна до Переліку першого типу, погодження внесення змін до договору оренди індивідуально- визначеного нерухомого майна, що належить до комунальної власності, внесення змін в рішення виконавчого комітету до адміністративної комісії при виконавчому комітеті Вараської міської ради та затвердження Положення про неї, висунення кандидатур на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», зняття з квартирного обліку громадянина, надання жилого приміщення громадянкам та надання права вчинення правочину громадянам.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!