• Головна
  • Новини
  • Перше засідання: "земельна" комісія вперше у новому році розглянула проєкти рішень

Перше засідання: "земельна" комісія вперше у новому році розглянула проєкти рішень

Відбулося засідання Комісії з питань земельних відносин, містобудування та екології Вараської міської ради. До порядку денного було внесено 157 питань.

Зокрема, 14 січня члени комісії розглянули питання, що стосувалися питань надання земельних ділянок у Вараській громаді, а також щодо проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення на території Вараської міської ради, яке також включили до порядку денного.

Начальник Відділу земельних ресурсів Олена Власова повідомила, що з метою формування земельних ділянок, занесення інформації про них до Державного земельного кадастру, визначення їх угідь та встановлення кількісних характеристик, здійснення контролю за використанням і охороною земель Вараської міської ради необхідно провести інвентаризацію лісових земель у громаді. Члени комісії підтримали даний проєкт рішення.

 

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!