• Головна
  • Новини
  • З професійним святом привітали бібліотекарів Вараської громади

З професійним святом привітали бібліотекарів Вараської громади

Щорічно 30 вересня бібліотечна спільнота відзначає своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

Сьогодні, у Центрі дозвілля, заступник міського голови Дмитро Стецюк та директор Департаменту культури, туризму, молоді та спорту Наталія Петрович привітали бібліотекарів Вараської громади з професійним святом.

"Ви, бібліотекарі, формуєте світогляд наших юнаків, дітей, молоді, рекомендуючи їм правильні книги. Попри нелегкі часи, ви проводите зустрічі з письменниками, які несуть історію, мову, культуру, традиції українського суспільства. Повага вам та низький уклін. Нехай мир та злагода буде у ваших родинах", – сказав Дмитро Стецюк.

IMG 0827

У свою чергу директор Департаменту культури, туризму, молоді та спорту Наталія Петрович подякувала працівникам, що вони не опускають руки та продовжують працювати.

"Нам приємно сьогодні отримувати слова вдячності як від обласного, так і від районного керівництва, що наші заклади культури, зокрема і бібліотеки не закрилися, а продовжили плідно працювати. Після Перемоги, ми обов’язково реалізуємо усі наші плани, а сьогодні, я вам бажаю здоров’я, сил, родинного тепла та позитиву", – зазначила Наталія Петрович.

IMG 0851

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!