• Головна
  • Новини
  • Відбулася нарада щодо ведення обліку військовозобов'язаних у Вараській громаді

Відбулася нарада щодо ведення обліку військовозобов'язаних у Вараській громаді

Сьогодні у приміщенні виконавчого комітету Вараської міської ради відбулася зустріч-нарада Вараського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки із відповідальними особами за ведення обліку військовозобов'язаних.

Насамперед начальник Вараського районного ТЦК та СП Андрій Скляров вручив медалі "За гідність та патріотизм" міському голові м.Вараш Олександру Мензулу, Андрію Шурі, Олегу Ординату, Сергію Ярощуку, Юрію Сергійчуку, Ростиславу Сніжку, Павлу Бартосевичу, Петру Наприм'єрову та Володимиру Бондаренку за високу громадянську свідомість, щоденну працю по захисту української незалежності та вклад в роботу по реалізації перетворення України в незалежну та самодостатню європейську державу.

Також підполковник Скляров вручив грамоту начальнику Відділу оборонно-мобілізаційної роботи ВК ВМР Сергію Антонічу за плідну співпрацю з органами військового управління щодо проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів до лав ЗСУ, значний особистий внесок у спільну справу захисту суверенітету та незалежності України від військової агресії рф та зміцнення обороноздатності.

зображення viber 2022 11 25 12 53 11 706

У свою чергу міський голова м.Вараш нагородив почесними грамотами директора Вараської багатопрофільної лікарні Тетяну Латишенко, директора ТОВ ПФ "Імбекс" Юрія Ткачука, директора ТзОВ ДОЦ УБ РАЕС Григорія Охрімчука та начальника Управління освіти ВК ВМР Олену Корень за плідну співпрацю з органами військового управління щодо проведення заходів мобілізації, значний особистий внесок у спільну справу захисту суверенітету та незалежності України, зміцнення обороноздатності.

Опісля урочистої частини представники Вараського районного ТЦК та СП провели нараду спільно із працівниками виконавчого комітету Вараської міської ради, його структурних підрозділів та комунальних підприємств Вараської громади щодо ведення обліку військовозобов'язаних.

Зокрема, обговорили питання щодо прийому на роботу військовозобов'язаних, видачі повісток, оформлення відстрочок від призову для працівників та умови їх отримання, військового обліку працівників та низку інших нагальних питань, що є вкрай важливими в умовах воєнного стану.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!