• Головна
  • Новини
  • Музика – для ЗСУ: вихованці Вараської мистецької школи влаштували благодійний концерт

Музика – для ЗСУ: вихованці Вараської мистецької школи влаштували благодійний концерт

У Вараській мистецькій школі відбувся благодійний концерт "З Україною в серці". Дійство влаштували вихованці закладу, щоб зібрати кошти на потреби українських захисників.

Для учнів Вараської мистецької школи благодійний концерт став визначною подією, адже продемонструвати свій талант для публіки вони змогли вперше за довгий час дистанційного навчання. Захід об’єднав солістів усіх напрямків – від бандури та фортепіано до гітари та саксофона. Концертмейстерами виступили педагоги школи.

0279

За словами директора Вараської мистецької школи Діни Лук’янової, вихованці закладу окрім класичних творів проявляють великий інтерес до сучасної музики, що дозволило наситити програму знайомими для слухачів творами.

Учасниця концерту, скрипалька Емілія Нємченко поділилась, що підготовка до концерту була складною для неї, проте думка, що її старання посприяють благій справі допомагала і надихала її виступити якнайкраще.

0301 2

Під час концерту організаторам вдалося зібрати 10 тис. грн, котрі спрямують на потреби військових.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!