• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді презентували результати програми "Мріємо та діємо" за попередній рік

У Вараській громаді презентували результати програми "Мріємо та діємо" за попередній рік

У Вараші підбили підсумки щодо реалізації програми "Мріємо та діємо" у 2022 році.

Представники Молодіжного центру "Гуркіт" презентували активній молоді громади, депутатам Вараської міської ради реалізовані минулоріч проєкти.

Зокрема, у рамках створення безбар'єрного простору для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення у декількох місцях у м.Вараш тротуари облаштовано безпечними з'їздами і заїздами.

Окрім цього реалізовано ініціативу "Вільнохаб", у рамках якої відбулися заходи для молоді: тренінги, артерапії, щодо профорієнтації та ін. Також упродовж минулого року працівники Молодіжного центру опікувалися питаннями інтеграції молодих людей із числа внутрішньо переміщених осіб у життя громади, реалізували екологічний проєкт "0 відходів Вараш".

2159 1024

До того ж у рамках програми "Мріємо та діємо" Вараська громада одержала минулоріч для внутрішньо переміщених осіб вантаж засобів гігієни для дітей і дорослих.

1 березня під час зустрічі у Центрі дозвілля регіональний координатор програми "Мріємо та діємо" в Рівненській області Вікторія Пастернак поділилася планами програми на 2023 рік. Зокрема, Вараш є одним із міст, що подали заявку на участь у проєкті довгострокового волонтерства.

2183 1024

Нагадаємо, ще в 2021 році Вараська міська рада погодила проєкт Меморандуму про співпрацю з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).

"Мріємо та діємо" – п’ятирічна програма, спрямована на створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Із початком великої війни діяльність програми змінилася й основним завданням є надання гуманітарної допомоги для громади та внутрішньо переміщених осіб.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!