• Головна
  • Новини
  • У Вараші зібрали 200 000 грн для відновлення зору військового-земляка

У Вараші зібрали 200 000 грн для відновлення зору військового-земляка

"Буде тобі враже, як Шевченко скаже" − із такою назвою та закликом у Палаці культури ім.Лесі Українки відбувся благодійний захід на підтримку військового із Вараша Андрія Сидорчука.

Андрій Вікторович Сидорчук – боєць ЗСУ служить у 77-й окремій аеромобільній бригаді. Героїчно боронячи нашу країну на Бахмутському напрямку, він потрапив під обстріл й зазнав серйозних поранень. Зір Андрія у критичному стані, але є надія частково його відновити. Військовий потребує дороговартісної операції.

Заради благородної справи, у світлий день Благовіщення, 7 квітня, об’єдналися освітяни Вараської громади, працівники РАЕС, дитячі колективи та громадськість.

331130119419283 n

Стартував захід із благодійного ярмарку, котрий організували освітяни − продавали власноруч приготовані смаколики.

Затим на сцені глядацької зали місцеві актори-аматори оживили поезію Тараса Шевченка, у якій сьогодні знаходимо силу, наснагу і віру в нашу Перемогу. Також присутні вшанували пам’ять усіх полеглих героїв Вараської громади, які віддали свої життя за Україну.

306160920971 n

Спільними зусиллями атомників та небайдужих жителів громади вдалось зібрати понад 200 тисяч гривень. Ці кошти організатори одразу ж передали сім'ї військового. Вони будуть спрямовані на лікування та відновлення зору нашого захисника Андрія Сидорчука.

42215499 n

 

Фото УІ та ЗГ РАЕС

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!