• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді стартувала дитячо-юнацька патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

У Вараській громаді стартувала дитячо-юнацька патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Сьогодні, 29 травня, у Вараській громаді відбулося урочисте відкриття I етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

На честь відкриття заходу, вихованці з різних шкіл прокрокували урочистий марш на чолі з Віктором Міцюком.

24 9463

Привітати учасників завітав міський голова м.Вараш Олександр Мензул.

"Вітаю всіх: учасників цієї грандіозної події, командирів, інструкторів, педагогів, які посприяли організації цього проєкту. Думаю, не потрібно вам розповідати, як і наскільки це важливо, щоб молодь була готова до майбутнього дорослого життя, захисту держави. Я хотів би тільки нагадати вам один момент, що сьогоднішня подія це не просто гра, це можливість показати себе і свою роботу в команді. Ніколи один воїн не виграє війну. Виграє тільки злагоджена робота всього колективу. Навіть ваші фізичні дані та здібності не так важливі, як ваша підтримка один одного. Війну виграють ті, хто згуртовані в "один кулак" і які можуть показати свою силу. І головне, бережіть своє здоров'я і після змагань виходьте у гарному настрої!" – сказав Олександр Мензул.

24 9472

Також міський голова вручив подяки за особистий внесок у розвиток національно-патріотичного виховання учнівської молоді Вараської громади педагогічним працівникам Думенку Ярославу Мироновичу, Куськовець Надії Олексіївні, Шевчуку Віктору Володимировичу.

Загалом, відкриття заходу супроводжувалося танцювальними виступами місцевих колективів, вокальним виконанням патріотичної пісні, демонструванням набутими вміннями та навичками.

Впродовж двох днів учасники військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") братимуть участь у змаганнях на території Вараської громади.

24 9689

Читайте також:

Старшокласники Вараської громади змагалися у військово-патріотичній грі "Джура"

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!