• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді діти загиблих та безвісти зниклих воїнів отримали подарунки до Дня захисту дітей

У Вараській громаді діти загиблих та безвісти зниклих воїнів отримали подарунки до Дня захисту дітей

Сьогодні дітям загиблих та безвісти зниклих захисників із Вараської громади вручили подарунки та влаштували свято до Дня захисту дітей.

Насамперед присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за незалежність нашої держави, захищаючи її до останнього.

Щоб хоч якось підтримати, проявити увагу до малечі, в.о. міського голови Павло Павлишин, начальник Вараської РВА Людмила Мариніна, заступник міського голови Дмитро Стецюк та начальник управління освіти Олена Корень привітали дітей та вручили подарунки.

0866

"Згадуючи минулі часи, хочеться відмітити, як змінилися наші святкування, на жаль. Бажаю усім нам найшвидшої перемоги, і щоб ці наші діти були щасливими, більше посміхалися. Вневнений, завдяки нашим героям, ми звільнимо нашу землю", − сказав у своїй промові Павло Павлишин.

Подякував також сім'ям за мужність батьків і чоловіків начальник Вараського РТЦК та СП полковник Андрій Скляров.

Після вручення подарункових наборів, освітяни підготували невеличкі розваги на різних локаціях. На найменших чекали аніматори, старші дітки відвідали Stem-локацію, локацію зі створення малюнків 3-D ручками, психологічну, природничу, де дітки познайомилися з різними дослідами, робототехніку, а матусі − "Творчу" локацію.

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!