• Головна
  • Новини
  • Жителі Вараської громади взяли участь у змаганні Oceanman Kyiv 2023

Жителі Вараської громади взяли участь у змаганні Oceanman Kyiv 2023

Троє спортсменів-аматорів із м.Вараш минулих вихідних взяли участь у Міжнародних змаганнях із плавання на відкритій воді "Oceanman".

Павло Павлишин здолав Sprint 2 км, Антон Маєвський – Half Oceanman 5 км, а Юлія Федіна взяла участь у благодійному запливі на 500 м.

"Для мене це перший такий заплив. Чудова атмосфера. Плив у задоволення. Результатом задоволений, хоча міг і не розслаблятися на дистанції. Цікавий досвід, коли довкола пливе багато спортсменів. Загалом дуже сподобалось. Дякую нашому вараському тренеру Олександру Савчуку за терпіння на тренуваннях і за поради. Зверніть увагу, що у серпні у нас буде миля на Білому озері. А наприкінці липня запрошую долучитися до Сопачів Триатлон 2023 – це благодійний захід, збираємо кошти для Збройних сил України", – сказав Павло Павлишин. Обрану дистанцію спортсмен подолав за 44 хв. 37 сек.

photo1689518151 1

Павло Павлишин

Організатори Oceanman Kyiv запевнили, що 50% прибутку від запливу буде спрямовано на придбання спортивного обладнання для дитячих спортивних шкіл.

"Хочу відмітити гарну організацію всього заходу. Під час запливу була доволі активну конкурентна боротьба серед плавців. До цих змагань готувався декілька місяців, у тренуваннях мені допомагав Олександр Савчук – за це йому вдячний", – поділився враженнями Антон Маєвський. П'ять кілометрів він проплив за 1 год. 28 хв. 55 сек.

photo1689589377 1

Антон Маєвський

Нагадаємо, що нині триває реєстрація для участі у благодійному триатлоні Sopachiv Triathlon 2023. Уже утретє поспіль усі охочі зможуть випробувати свої сили у плаванні (300 м), їзді на велосипеді (10 км) та бігові (2,5 км).

Світлини організаторів Oceanman Kyiv 2023 та із власних архівів спортсменів

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!