• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет затвердив Проєкт організації дорожнього руху на вулицях м.Вараш

Виконавчий комітет затвердив Проєкт організації дорожнього руху на вулицях м.Вараш

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У вівторок, 18 липня, до порядку денного було включено 51 питання.

Насамперед, членами виконавчого комітету затверджено "Проєкт організації дорожнього руху на вулицях та дорогах міста Вараш, Вараського району, Рівненської області", який дозволить під час здійснення ремонтних робіт зробити вулиці міста безпечними і комфортними для руху пішоходів, велосипедистів та іншого транспорту. Поступово, за наявності фінансування будуть приведені до вимог проєкту такі вулиці: Набережна, Героїв Майдану, Комунальна, Енергетиків, дорога Кільцева, дорога Теплична.

4488

Члени виконкому ухвалили декілька рішень про прийняття на облік/зняття з обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, рішення про визначення кандидатури на представлення до присвоєння почесного звання України "Мати-героїня".

Під час засідання заслухано інформацію Про роботу зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Вараської міської ради за І півріччя 2023 року. За словами начальника Управління документообігу та організаційної роботи Оксани Базелюк, звернень громадян порівняно з минулим роком стало більше. Упродовж звітного періоду до виконавчого комітету ВМР надійшло 231 звернення (аналогічний період 2022 року – 148 звернень). Найбільше серед усіх звернень щодо аграрної політики і земельних відносин – 39, комунального господарства – 36, економічної, цінової, зовнішньоекономічної політики – 20, житлової політики – 17, соціального захисту – 17. Члени виконкому затвердили графік особистого прийому громадян керівництвом Вараської міської ради та її виконавчого комітету на ІІ півріччя 2023 року.

4492

Підтримано й проєкт рішення щодо передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Вараському центру соціальних служб та послуг за адресою м-р Будівельників, буд.5, корп.1. На засіданні роглянуто й питання щодо вшанування пам'яті загиблих Героїв і затверджено ескіз пам’ятного знака загиблим Захисникам.

Під час засідання затверджено й фінансові плани комунальних підприємств: "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс", "Вараштепловодоканал", "Міські електричні мережі", "Вараський центр первинної медичної допомоги" на 2024-ий рік; нові редакції фінансового плану комунальних підприємств "Перспектива" та "Вараська багатопрофільна лікарня" на 2023 рік.

Окрім того, погоджено проєкт рішення про тимчасове розташування комплексу дитячих пересувних атракціонів та святкової торгівлі. Розважальний комплекс буде розміщений на площі біля стадіону "Ізотоп" із 20 липня по 7 серпня. Також погоджено циркові вистави ПП "Продюсерський центр "Гастролі", що відбуватимуться у Вараші з 15 серпня по 22 серпня.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!