UA-2022-08-05-008894-a

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Виконавчий комітет Вараської міської ради;
Незалежності майдан, буд.1, м. Вараш, Рівненська обл. 34403; код за ЄДРПОУ – 03315879;

категорія замовника – орган місцевого самоврядування.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

                  Доопрацювання програмного забезпечення підсистеми «Реєстри територіальної громади» на базі програмного забезпечення «Автоматизована система управління документами «ДОК ПРОФ 3» (за кодом CPV за ДК 021:2015 – 72260000-5 Послуги, пов’язані з програмним забезпеченням).

  1. Ідентифікатор закупівлі:

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

З метою оперативної комунікації між співробітниками в процесі опрацювання документів та здійснення контролю за термінами виконання документів, виникла потреба у підключенні працівників виконавчого комітету Вараської міської ради до Автоматизованої системи управління документами «ДОК ПРОФ 3» для чого вже закуплено 160 ліцензій для впровадження на кожному робочому місці (у попередньому році закуплено примірник комп’ютерної програми для використання на 16 робочих місцях користувачів).

Підсистема «Реєстри територіальної громади»  є частиною загальної платформи «Автоматизована система управління документами «ДОКПРОФ 3» та використовує вже наявні підсистеми та функції документообігу, щоб виключити дублювання підсистем, процесів, подвійного ведення інформації та довідників, для створення єдиного сховища даних з єдиним адмініструванням та обслуговуванням, що дозволяє значно підвищити ефективність діяльності кожного підрозділу, поліпшить виконавчу дисципліну, заощадить час на всіх етапах діяльності співробітників, створить єдиний інформаційний і управлінський простір.

Доопрацювання програмного забезпечення підсистеми «Реєстри територіальної громади» на базі програмного забезпечення «Автоматизована система управління документами «ДОК ПРОФ 3»» передбачає доопрацювання функціоналу реєстрів територіальної громади та можливість розширення кількості реєстрів в майбутньому. Використання іншої платформи унеможливить вчасне та якісне створення єдиної інформаційно-аналітичної системи з єдиним сховищем даних, час розробки нової інформаційної системи вийде за рамки запланованого впровадження підсистеми, що в свою чергу, зупинить в цілому розвиток системи управління містом у Замовника.

Пов’язавши між собою різнотипні реєстри буде реалізовано можливість отримувати актуальну, максимально повну інформацію по різним напрямкам. Крім того, зникне потреба у апаратному забезпеченні, необхідному для розгортання платформи управління реєстрами та сервісами громади. міської ради вже побудована на базі «Автоматизована система управління документами «ДОК ПРОФ 3»

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до розрахунку витрат до кошторису виконавчого комітету Вараської міської ради на 2022 рік та комерційної пропозиції. 
  1. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 110 000,0 грн (один мільйон сто десять тисяч грн 00 коп.) без ПДВ. 
  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість предмета закупівлі розрахована на основі наявних комерційної пропозиції.
  1. Процедура закупівлі: Застосовується процедура – переговорна процедура