UA-2021-12-14-000448-c

Підстава для публікації обґрунтування 

Постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 №631 і від 11.10.2016 №710», постанова Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р. № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами від 05.01.2021 р.

Мета проведення закупівлі

Відповідно до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Вараської міської територіальної громади на 2021-2024 роки, затвердженої рішенням  сесії Вараської міської ради (далі - Програма) та згідно рішення  Вараської міської ради «Про надання дозволу комунальному підприємству  «Благоустрій» Вараської міської ради на укладення договору фінансового лізингу з метою придбання комунальної техніки».

Замовник

Комунальне підприємство «Благоустрій» Вараської міської ради.

Код ЄДРПОУ: 40800812.

Вид процедури: Відкриті торги з публікацією англійською мовою  .

Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-14-000448-c.

Предмет закупівлі

Послуги фінансового лізингу на придбання комунальної техніки (ДК 021-2015: 66110000-4 - Банківські послуги).

Очікувана вартість предмета закупівлі

Визначення очікуваної вартості закупівлі здійснювалось на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної інформації щодо цін та асортименту товарів, яка міститься у відкритих джерелах (у тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках на момент вивчення ринку комунальної техніки.

За попередніми розрахунками очікувана вартість предмета закупівлі Послуги фінансового лізингу на придбання комунальної техніки складає 2168000,00 грн (двадцять один мільйон шістсот вісімдесят тисяч  гривень 00 копійок) з урахуванням ПДВ.

Вимоги замовника щодо умов надання фінансового лізингу

Вимоги замовника щодо умов надання лізингу*

Сума Першого лізингового платежу (не більше)

20 % від суми договору

Строк лізингу

60 місяців

Умови виплат чергових лізингових платежів (без урахування Першого лізингового платежу)

Щомісячні лізингові платежі що складаються з відшкодовання вартості предмету лізингу та винагороди лізинодавця.

Сума одноразової винагороди за укладання лізингового договору не враховує винагороду (комісію) лізингодавця у складі чергових/ викупних лізингових платежів

Не передбачена

Щомісячна комісія за управління кредитними коштами в частині обслуговування рахунку за операцією фінансового лізингу, що наданий суб’єктами господарювання.

0,2 %

Строк поставки  об’єкта лізингу

згідно умов Договору

Місце поставки товару:

вул. Комунальна 2, корпус 2., м. Вараш. Рівненська обл., 34400.

Умови страхування

Лізингодавець на Строк лізингу самостійно здійснює страхування Предмета лізингу і визначає страхову компанію з переліку акредитованих Лізингодавцем, а також в подальшому забезпечує безперервність страхування Предмета лізингу шляхом укладання Договору страхування на наступний період на умовах та від ризиків, прийнятних для Лізингодавця. У разі необхідності забезпечення Предмета лізингу іншими обов`язковими чи добровільними видами страхування, передбаченими чинним законодавством України, укладає та підтримує чинними відповідні Договори страхування. Лізингоодержувач на вимогу Лізингодавця, зобов`язаний забезпечити Лізингодавця відповідною інформацією та документами, необхідними для здійснення страхування.

Опис технічних характеристик, комплектація та інші вимоги, яким має відповідати предмет закупівлі Послуги фінансового лізингу на придбання комунальної техніки викладено в Додатку №4 до тендерної документації.