Чергове засідання комісії

7 травня 2019 року, під головуванням Анощенка Сергія Івановича, міського голови, відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Вараської міської ради.

Під час засідання розглянуто 8 питань, серед яких: про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про затвердження висновку щодо можливості позбавлення батьківських прав батька стосовно двох малолітніх дітей; про перегляд 12 індивідуальних планів соціального захисту дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту 7 дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах; про стан виконання передбачених законодавством батьківських обов’язків двома матерями  відносно своїх трьох малолітніх дітей.

Всі питання порядку денного були попередньо вивчені працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради. У ході засідання заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей. Адже кожна дитина має рости в гідних умовах, відчувати увагу та турботу про себе.

Служба у справах дітей

виконавчого комітету Вараської міської ради