Засідання комісії з питань захисту прав дитини

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 04 вересня, під головуванням Сергія Анощенка, міського голови, було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.  

На порядку денному розглядалися питання  про встановлення опіки над малолітньою дитиною, яка залишилася без батьківського піклування; про затвердження персонального складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах; про підтвердження місця проживання дітей для їх тимчасового виїзду за межі України. У ході засідання було заслухано як заявників, так і членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти та обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей і  взяті на контроль до їх повного виконання. 

За підсумками засідання комісії головуючий зазначив, що найбільша цінність в житті людини – сім’я та діти. Адже кожна дитина має рости в гідних умовах, відчувати увагу та турботу про себе. 

 Служба у справах дітей  виконавчого комітету Вараської  міської ради