• Головна
  • Новини
  • Привітання міського голови Сергія Анощенка з Днем Збройних Сил України

Привітання міського голови Сергія Анощенка з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних Сил України!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!

Це свято по праву є символом відваги, мужності та патріотизму. Бути військовим - висока честь і велика відповідальність. На вас покладена священна місія – захищати рідну землю, боронити її цілісність та суверенітет, забезпечувати мирне життя свого народу. 

Саме завдяки мужності і героїзму українських воїнів було локалізовано збройний конфлікт на сході України, стабілізовано суспільно-політичну ситуацію в державі. Фактично наново, відродившись в умовах війни, українська армія модернізувалася, розвинула свій військовий потенціал, поповнилася висококваліфікованими кадрами та виконує покладені на неї завдання на високому рівні. За плечима військових славні традиції предків, великі звитяги козацтва, наших батьків і дідів, які здобували перемогу не над одним ворогом.

Низький уклін за ваш вибір, відвагу, самопожертву, за те, що зуміли зберегти для нас державу. Нехай любов до України та народна повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

Вічна пам’ять тим, хто віддав своє життя за рідну землю.

Бажаю всім вам мирного неба над головою, міцного здоров'я, щастя, добробуту та нових звершень у благородній справі служіння Батьківщині.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

міський голова Сергій АНОЩЕНКО