Команда ДЮСШ Вараша - призери міжнародних змагань

24-25 січня 2020 року, в місті Столін (Республіка Білорусь), проходив міжнародний турнір з футзалу серед юнаків 2009 року народження та молодших.

Вихованці дитячої юнацько-спортивної школи Вараша на чолі зі старшим тренером відділення футболу Мальцем І.Г. також прийняли участь у даному заході.

Протягом двох днів наша команда зіграла п’ять матчів, де в груповому етапі ми обіграли команди з сусіднього Володимирця (5:4) та Білоруського містечка Мікашевичі (5:2), а також зіграли в нічию із юнаками міста Лунінець (4:4). Тож вже у перший день змагань команда Івана Григоровича забезпечила собі місце у фінальній четвірці турніру.

Наступного дня гравці команди ДЮСШ Вараша у півфіналі обіграли команду Білосток (Польща) (2:1) та у фіналі, з рахунком 0:4, поступилась команді з міста Ізяслав. В підсумку, наша команда посіла почесне друге місце та була нагороджена грамотами, медалями та кубком від організаторів даних змагань.

Вітаємо тренера Мальця Івана Григоровича та його помічника Мичку Юрія Григоровича, а також команду у складі: Федіна Марк, Мордас Артем, Козодой Богдан, Стрижеус Юрій, Коцюк Назар, Бабецький Євген, Кузьмін Ілля, Хшанович Давид, Гутник Андрій, Щербина Максим, Федінна Ілля, Дубовець Олександр з почесним другим місцем на міжнародному турнірі.

Велика подяка батькам наших вихованців за підтримку та допомогу в організації виїзду, а також дякуємо керівництву та тренерам Столінської дитячо-юнацької спортивної школи за високий рівень проведення змагань та гостинність.