Працювала депутатська «регламентна» комісія

10 лютого 2020 року в кабінеті секретаря міської ради відбулось засідання постійної депутатської комісії з питань депутатської діяльності, законності та правопорядку під головуванням Наталії Петрович.

На початку засідання присутні заслухали інформацію начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Руслани Коцюбайло, яка представила на розгляд членів комісії проєкт рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.09.2019 №1526 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Вараської міської ради».

Відповідно до наданої інформації, вищезазначений проєкт планують доповнити пунктом №159, а саме: «визначення розміру пайової участі об’єкта будівництва».

Після обговорення, присутні на засіданні члени комісії, депутати Наталія Петрович та Анатолій Рожко, вирішили рекомендувати даний проект рішення відправити на доопрацювання.

Також під час засідання було розглянуто лист керівника КП «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» ВМР» Сергія Мушика щодо визначення місць облаштування майданчиків під встановлення сміттєвих контейнерів для роздільного збору ТПВ.

Наступне засідання комісії відбудеться 14 лютого 2020 року.