• Головна
  • Новини
  • У Вараші пройде конкурс читців-аматорів «Кобзарева струна не вмирає»

У Вараші пройде конкурс читців-аматорів «Кобзарева струна не вмирає»

25 лютого 2020 року у центрі дозвілля Вараша відбудеться міський етап Всеукраїнського конкурсу читців-аматорів «Кобзарева струна не вмирає», присвячений пам’яті Тараса Григоровича Шевченка.

Метою конкурсу, що проводиться відділом культури та туризму виконавчого комітету Вараської міської ради, є популяризація творів Т.Г.Шевченка, заохочення до класичної спадщини молодих талантів, сприяння формуванню високої духовності молодого покоління та усвідомлення ними національної ідеї.

Кращих читців-аматорів міста визначатимуть у трьох вікових категоріях:

- І категорія – до 12 років.

- ІІ категорія – від 12 до 18 років.

- ІІІ категорія – від 18 років.

Конкурсна програма для читців складатиметься з двох частин: декламування твору Тараса Шевченка та твору за власним вибором виконавця.

Для участі в конкурсі достатньо до 21 лютого 2020 року подати відповідну заявку на електронну адресу: centr.dozvilya@ukr.net (або подати в письмовому вигляді в центр дозвілля).

Учасників конкурсу буде нагороджено дипломами, спеціальними та заохочувальними призами, а переможці міського конкурсу представлятимуть Вараську громаду в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу читців-аматорів «Кобзарева струна не вмирає».

 

ЗАЯВКА

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС