• Головна
  • Новини
  • БДЮТ – один з кращих закладів позашкільної освіти Рівненщини

БДЮТ – один з кращих закладів позашкільної освіти Рівненщини

З метою виявлення кращих закладів позашкільної освіти, поширення кращого досвіду роботи, пошуку інноваційних ідей щодо оновлення змісту навчання та виховання дітей, публічного визнання внеску позашкільних навчальних закладів у розвиток системи освіти, протягом грудня 2019 року на Рівненщині проведено обласний конкурс «Кращий позашкільний навчальний заклад року».

За результатами роботи журі, Будинок дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради здобув ІІ місце у номінації «Комплексний позашкільний навчальний заклад».

Педагогічний колектив закладу довів, що його система освітньої роботи насамперед спрямована на забезпечення здобуття дітьми та учнівською молоддю якісної позашкільної освіти, формує пізнавальні, практичні, творчі, соціальні компетентності вихованців та забезпечує вагомі практичні результати.

Щиро вітаємо Будинок дитячої та юнацької творчості із заслуженою перемогою!

Бажаємо не зупинятись на досягнутому, впевнено іти вперед, завжди перебувати у творчому пошуку, шукати і знаходити нові педагогічні ідеї на благо наших дітей та освіти нашого міста.