Відбулася нарада щодо формування тарифів КМКП

20 лютого 2020 року у виконавчому комітеті Вараської міської ради відбулася робоча нарада, під час якої присутні обговорили питання щодо формування тарифів на послуги, які надає населенню міста КМКП.

Захід пройшов за участі міського голови Сергія Анощенка, депутатів міської ради та представників Кузнецовського міського комунального підприємства.

Нагадаємо, що 15 січня 2020 року Восьмий апеляційний адміністративний суд підтвердив, що тарифи на послуги, які надає населенню КМКП, скасовані законно, адже розраховані вони були не на основі економічно обґрунтованих витрат та прийняті з порушенням вимог постанови Кабінету Міністрів України №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

Присутні на нараді більше години намагалися знайти шляхи виходу із ситуації, яка склалася. Після тривалих перемовин, сформувалася пропозиція КМКП – до того часу, поки не буде доопрацьовано нові, економічно обґрунтовані тарифи, в місті діятимуть тарифи, розраховані на основі фактичних витрат підприємства, без врахування рентабельності.

Чи підтримають депутати таку пропозицію комунальників, стане відомо вже сьогодні, 21 лютого, під час 40 сесії Вараської міської ради.

Засідання розпочнеться о 10.00. Вхід вільний.  

Детальніше у відео:

Переглянути засідання повністю: