• Головна
  • Новини
  • 25 лютого відзначає свій ювілей легендарний енергетик та почесний громадянин нашого міста Володимир Олександрович Коровкін

25 лютого відзначає свій ювілей легендарний енергетик та почесний громадянин нашого міста Володимир Олександрович Коровкін

Шановний Володимире Олександровичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди прекрасного ювілею.

 

Доля дарувала Вам багате і цікаве життя, сповнене наполегливої праці, сміливих рішень і гарних справ. Приїхавши у далекому 1973 році на Полісся, Ви очолили будівництво РАЕС, стали її незмінним очільником на довгих 29 років. Під Вашим керівництвом разом з атомним велетом будувалося місто, вводилися в експлуатацію енергоблоки РАЕС.

Біографія Вашого життя та біографія нашого міста – нероздільні.

Усім, хто мав нагоду працювати з Вами пліч-о-пліч, імпонує Ваш врівноважений характер, інтелігентність, професіоналізм, почуття високої відповідальності та невичерпна енергія.

Вітаючи із 90-річним ювілеєм, ми зичимо Вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди та затишку у Вашій родині, оптимізму і нових досягнень!

Нехай Ваша праця і надалі буде потрібною і корисною місту та його мешканцям, щоб у щирому їм служінні Ви черпали сили, наснагу і радість.

         Многії літа!

 

З повагою, міський голова Сергій АНОЩЕНКО