• Головна
  • Новини
  • Привітання міського голови Сергія Анощенка з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Привітання міського голови Сергія Анощенка з Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Шановні працівники житлово-комунального господарства

і побутового обслуговування населення!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Стабільна та надійна робота сфери ЖКГ є однією з найважливіших складових господарського комплексу міста. Сьогодні у Вараші функціонують комунальні підприємства, в яких налічується понад 600 працівників. Без їхньої роботи важко уявити повноцінне життя нашого міста. Адже це – тепло й затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, стабільне функціонування громадського транспорту, доступні та якісні побутові послуги.

Не зважаючи на складну ситуацію, яку переживає сьогодні наша держава, завдяки вашій щоденній клопіткій роботі, робиться все можливе для розвитку інфраструктури нашого міста,  докладаються всі зусилля задля добробуту його мешканців і громади.

В переддень  свята хочу щиро побажати вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів та стабільності у нелегкій, але такій потрібній справі. Нехай у ваших домівках завжди панує затишок і тепло, в родинах – мир і злагода, а слова людської вдячності щодня зігрівають вашу душу.

З повагою, міський голова Сергій АНОЩЕНКО