41 сесія Вараської міської ради: онлайн трансляція

Сьогодні, 3 квітня 2020 року, відбудеться 41 сесія Вараської міської ради, під час якої буде розглянуто ряд питань щодо виділення додаткових коштів на медичну галузь міста.

Так, на фінансування ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України» у другому кварталі 2020 року пропонується виділити 10 мільйонів гривень, на придбання вакцини від сказу – 167 тисяч гривень, на придбання інсуліну для мешканців міста, хворих на діабет – 300 тисяч гривень.

Окрім того, на 2 мільйони гривень планують поповнити резервний фонд міста, аби у разі виникнення такої потреби, можна було направити додаткові кошти на боротьбу з поширенням коронавірусу на території Вараської ОТГ. 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів від 11.03.2020 року №211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" (зі змінами) пленарне засідання сорок першої сесії Вараської міської ради пройде тільки за участю депутатів міської ради, керівництва та працівників виконавчого комітету Вараської міської ради, керівників комунальних підприємств міста, з паралельною онлайн трансляцією пленарного засідання сорок першої сесії Вараської міської ради сьомого скликання на офіційному вебсайті Вараської міської ради.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Онлайн-трансляція розпочнеться о 10.00: