• Головна
  • Новини
  • Пункти тестування Вараша повністю готові до безпечного проведення ЗНО

Пункти тестування Вараша повністю готові до безпечного проведення ЗНО

Для проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики, що проводиться сьогодні, 25 червня, загалом задіяні 23 навчальні заклади Рівненської області.

Відтак, ЗНО проходить у школах: Рівного – 11, Вараша – 2, Дубно – 3, Березного – 2, Дубровиці – 1, Костополя – 1, Сарн – 3.

Обидва пункти ЗНО Вараша забезпечені достатнім запасом засобів індивідуального захисту, антисептиків, мийних і дезінфекційних засобів та електронними термометрами. Враховані вимоги постанови щодо розсаджування учнів на відстані не менше 1,2 м один від одного та розроблені маршрути переміщення учасників ЗНО та забезпечені інформаційними листами про необхідність дотримання респіраторної гігієни та етикету кашлю тощо.

Крім того, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, 158 педагогічних працівників, які будуть працювати в пунктах основної сесії ЗНО-2020 Вараша, безкоштовно пройшли імуно-ферментний аналіз (ІФА).

Як повідомляють в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Рівненській області, фахівцями проведено 23 моніторингові обстеження пунктів тестування ЗНО. Так, порушень вимог нормативних документів щодо профілактики коронавірусної хвороби не виявлено.