У Вараші обмежили час роботи кафе та ресторанів

30 червня 2020 року, під головуванням Сергія АНОЩЕНКА, відбулося чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш.

У зв’язку з відновленням з 26 червня обласною комісією міжміських, внутрішньо обласних та міжобласних перевезень, міською комісією було прийнято рішення з 30 червня відновити автобусні сполучення та роботу міської автостанції.

Працюватимуть перевізники з дотриманням усіх протиепідемічних заходів. Зокрема, відповідно до затверджених паспортів маршруту, міжміським автобусам заборонено проїзд містом, курсуватимуть вони лише з автовокзалу до місця призначення.

Міські ж перевезення й надалі залишаються під забороною у зв’язку з складною епідемічною ситуацією в місті. Крім того, як розповів директор КП «Благоустрій» Юрій Сергійчук, перевозити мешканців міста на умовах, які прийняла область, буде збитково. Адже наразі дозволено перевозити лише 50% пасажирів, від передбаченої технічною характеристикою кількості місць для сидіння. З цих же причин поки що не відновлюватимуть й перевезення до дач.

Відповідно до рекомендацій обласної комісії, члени комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш одноголосно прийняли рішення з 30 червня обмежити час роботи розважальних закладів, закладів ресторанного господарства та громадського харчування міста до 22.00.

Також у зв’язку з необхідністю обстеження дітей перед формуванням навчальної мережі закладів управління освіти, було прийнято рішення з 1 липня відновити роботу інклюзивно-ресурсного центру міста Вараш, з дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних заходів.

Протокол засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш № 27 від 20.06.2020 року: