Створено комісію з питань передачі майна ДЗ «СМСЧ №3»

2 липня 2020 року, під головуванням Сергія Анощенка, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

Про виконання управлінням містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету Вараської міської ради делегованих повноважень органів виконавчої влади відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» доповів Сергій Бедик, начальник управління.

Наступними рішеннями члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на ІІІ квартал 2020 року та внесли зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради «Вараський центр первинної медичної допомоги» на 2020 рік.

Одним з основних питань порядку денного було рішення щодо утворення комісії з питань передачі цілісного майнового комплексу державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №3 Міністерства охорони здоров’я України» з державної у комунальну власність Вараської міської об’єднаної територіальної громади.

Пропозицію міського голови Сергія Анощенка включити до складу комісії хоча б одного представника громади (а саме, члена громадської організації «Закон і контроль» Дмитра Мохнара) не було підтримано.

Зокрема, таку пропозицію не підтримали секретар ради Олександр Мензул та начальник ДЗ «СМСЧ №3» Олександр Коцюбинський.

Відтак, склад комісії затвердили у кількості 27 осіб, серед яких - представники Міністерства охорони здоров’я України, ДЗ «СМСЧ №3», депутати та працівники виконавчого комітету Вараської міської ради.

СКЛАД КОМІСІЇ

Перше засідання комісії відбудеться у понеділок, 6 липня 2020 року.

Наступними рішеннями члени виконавчого комітету затвердили переможців конкурсу з визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування та виділили кошти з резервного фонду бюджету Вараської міської об’єднаної територіальної громади комунальному підприємству «Міські електричні мережі» на закупівлю трансформатора ТМФ-400/10.

Окрім того, виконавчий комітет розглянув низку питань щодо квартирного обліку та покращення житлових умов мешканців громади. Останніми, у закритому режимі, члени виконавчого комітету розглянули та прийняли рішення, що стосуються соціально-правового захисту дітей.