Вихованки Вараської ДЮСШ - у числі чемпіонок України

Вихованки Вараської ДЮСШ - у числі чемпіонок України з баскетболу.

У XVIII Чемпіонаті України з баскетболу серед юнацьких команд, активну участь приймали і вихованці нашої спортивної школи.

Так, за команду Рівненської ОСДЮСШОР (обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву), у віковій категорії 2008 року народження було заявлено п’ять вихованок тренера-викладача Андрія Бабіка, а саме: Плаксіна Ірина, Гаврилова Ірина, Петрук Маріанна, Єсик Ольга та Дейнека Олександра. Команда дівчат, під керівництвом тренера Юлії Коптельової, провела відмінний сезон. Не зазнавши жодної поразки вони впевнено зайняли найвищу сходинку п’єдесталу.

У віковій категорії 2003-2004 року народження, за збірну команду Рівненської області, під керівництвом тренера Марини Максимчук, виступала ще одна вихованка нашої спортивної школи – Анна Пилипчук (тренер Сус Віктор Валентинович). В передостанньому турі, команда Марини Валентинівни, здобула надважливу перемогу над командою «збірна міста Києва» - головними конкурентами у боротьбі за золоті нагороди Чемпіонату. В підсумку, маючи лише одну поразку протягом сезону, дівчата також посіли перше місце.

Відповідно до розпорядження міського голови Сергія Анощенка, за зайняте перше місце у XVIII Чемпіонаті України з баскетболу серед юнацьких команд, грошовими винагородами (в розмірі 1000 гривень кожен) були відзначені вихованки Вараської ДЮСШ та їх тренери, а саме:

- Бабік Андрій Миколайович;

- Сус Віктор Валентинович;

- Гаврилова Ірина Денисівна;

- Дейнека Олександра Леонідівна;

- Єсик Ольга Сергіївна;

- Петрук Маріанна Вікторівна;

- Пилипчук Анна Володимирівна;

- Плаксіна Ірина Валентинівна.

Вітаємо команди, тренерів, батьків та всіх, хто підтримував дівчат на шляху до перемоги.

Бажаємо спортсменкам та їхнім тренерам і в подальшому залишатися лідерами змагань!