• Головна
  • Новини
  • Що варто знати батькам, чиї діти будуть відвідувати заклади дошкільної освіти

Що варто знати батькам, чиї діти будуть відвідувати заклади дошкільної освіти

Управління освіти виконавчого комітету Вараської міської ради інформує: відповідно до протоколу № 28 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Вараш від 10.07.2020 дозволено функціонування закладів дошкільної освіти громади в тестовому режимі з 01.08.2020.

З метою дотримання вимог Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року №25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» прийом дітей  до закладів дошкільної освіти буде здійснювати поетапно, починаючи з груп старшого дошкільного віку (5-6 років) дотримуючись триденного терміну  між прийомом кожної вікової категорії вихованців. Також для закладів дошкільної освіти розроблено План протиепідемічних заходів (див. вкладення).

 Батькам вихованців, які розпочнуть відвідувати заклади дошкільної освіти з 03.08.2020 необхідно заповнити анкету-опитувальник щодо стану здоров’я дітей. Роздрукувати і заповнити анкету батьки можуть самостійно (див. вкладення).