Центр зайнятості знову працює в звичному режимі

Під час роботи у дистанційному режимі центри зайнятості продовжували підбирати шукачам роботи підходящі вакансії, а роботодавцям – працівників. Нині ж усі центри зайнятості та їхні філії, розташовані у «зеленій» зоні рівня епідемічної небезпеки, повертаються до звичного режиму роботи.

Вараська міська філія Рівненського обласного центру зайнятості повертається до звичного режиму роботи – відновлює особисті прийоми громадян, фахівці філії готові до надання комплексу всіх послуг зі сприяння у працевлаштуванні безпосередньо на робочих місцях. Обслуговування здійснюється з дотриманням усіх карантинних правил.

Станом на 10 серпня 2020 року на обліку у Вараській міській філії Рівненського обласного центру зайнятості перебуває 642 безробітних.

Просимо шукачів роботи та роботодавців не забувати про засоби індивідуального захисту. Також звертаємо увагу зареєстрованих безробітних, що вони повинні взяти з собою на запланований особистий прийом до кар’єрного радника оригінали документів (трудову книжку, паспорт, довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та документ про освіту).

 

Заступник начальника відділу активної підтримки безробітних

Ю.ГОЛОВЧЕНКО