Стихійна торгівля квітами на "Берізці": як упорядкувати?

Проєкт рішення про утворення біля зупинки "Берізка" торговельного майданчика «Квіти» розгляне Вараська міська рада під час чергової сесії.

Майданчик пропонують утворити за адресою: проспект ім.Т.Шевченка (біля зупинки "Берізка") на період літо-осінь 2020 року, а торгувати на ньому можна буде виключно живими квітами, вирощеними на присадибних та дачних ділянках.

«Щоб виростити квіти, треба докласти чимало зусиль, любити цю справу. Але торгівля в місті має відбуватись на законних підставах і не має здійснюватись в недозволених місцях, - зазначив міський голова Сергій Анощенко. – На звернення підприємців підготували відповідний проєкт рішення, який буде винесено на розгляд ради. Сподіваюсь, депутати його підтримають і квітами на «Берізці» можна буде торгувати на законних підставах».

У разі, якщо рішення приймуть, підприємці будуть зобов’язані забезпечити утримання зайнятих ними торговельних місць в належному стані, прибирати їх після завершення торгівлі та дотримуватися усіх санітарно-гігієнічних правил.