Вараш залишається в «помаранчевій» карантинній зоні

На черговому засіданні комісії з питань ТЕБ та НС, яке відбулося 27 серпня 2020 року під головуванням міського голови Сергія Анощенка, було розглянуто ряд питань щодо епідемічного стану в Вараській громаді.

Після обговорення основного питання про встановлення «помаранчевого» рівня небезпеки поширення COVID-19 на території Вараської громади та забезпечення його виконання, члени комісії розглянули звернення від установ та мешканців міста.

Члени комісії зобов'язали організаторів харчування в освітніх закладах: ТОВ «Віртуоз ЛТД», КП «Володимирецький комбінат громадського харчування» та ФОП Рабого Ю.А. розробити та погодити з державним закладом «Спеціалізована медико-санітарна частина №3 МОЗ України» графік медичних оглядів та забезпечити оперативне їх проходження працівниками харчоблоків та буфетів навчальних закладів Вараської міської ОТГ у зв’язку з відкриттям даних закладів з 1 вересня 2020 року.

Також комісією було прийнято рішення зобов’язати підприємства, установи, організації, незалежно від форми власності, при організації рекламних заходів неухильно дотримуватись протиепідемічних заходів та санітарних норм.

Протокол засідання комісії з питань ТЕБ та НС міста Вараш №33 від 27.08.2020 року: