Триває облаштування комп’ютерної мережі в ДЗ «СМСЧ №3»

15 вересня у виконавчому комітеті Вараської міської ради відбулася робоча нарада за участі міського голови Сергія Анощенка, голови комісії з реорганізації юридичної особи державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №3 Міністерства охорони здоров’я України» Тетяни Латишенко, заступника міського голови Ніни Зубрецької та працівників лікарні й виконавчого комітету, відповідальних за впровадження комп’ютерних технологій в закладах.

Присутні обговорили проблемні питання щодо стану підключення комп’ютерної мережі лікарні до мережі Національної служби здоров’я України. Як зазначили представники ДЗ «СМСЧ №3», роботи з облаштування мережі тривають й лише після їх завершення лікарня зможе укласти договір на медичне обслуговування та отримати фінансування з НСЗУ.

Нагадаємо, що усе комп’ютерне обладнання, необхідне для облаштування мережі у ДЗ «СМСЧ №3», було закуплено за кошти міського бюджету ще минулого року. На це направили понад 1 мільйон 400 тисяч гривень. Крім того, на виконання робіт з облаштування комп’ютерної мережі в лікарні, з бюджету міста було виділено ще понад 600 тисяч гривень.