• Головна
  • Новини
  • «Фонд енергоефективності» та міська рада Вараша об'єднують зусилля

«Фонд енергоефективності» та міська рада Вараша об'єднують зусилля

23 вересня 2020 року міським головою Сергієм Анощенком підписано Меморандум про співпрацю між державною установою «Фонд енергоефективності» та Вараською міською радою. Фонд та міська рада Вараша об'єднають зусилля для впровадження кращих інструментів підтримки заходів з енергоефективності житлового сектору Вараської міської територіальної громади.

Підтримка Фонду полягає у наданні грантів та запровадженні комплексних технічних рішень з енергоефективності будівель з врахуванням кращих європейських практик. Співвласники таких будівель зможуть не лише заощаджувати кошти на комунальних послугах, а й підвищити рівень комфорту і якості свого життя.

Підписання даного Меморандуму дасть можливість для налагодження тісної співпраці та консолідації зусиль, що спрямовуватимуться на підтримку ініціатив щодо енергоефективності, впровадження інструментів стимулювання і підтримки здійснення заходів з підвищення рівня енергетичної ефективності будівель на енергозбереження, зокрема в житловому секторі, направлену на досягнення спільної діяльності та мети, що здійснюватиметься у форматі узгодження позицій із ключових питань, підготовки та реалізації спільних заходів, проектів, програм тощо.

Ми переконані, що фінансова підтримка як міського бюджету так і гранти від Фонду неабияк сприятимуть оновленню житлового фонду міста та покращуватимуть відповідальну співпрацю між владою та мешканцями.