30 вересня - День усиновлення

В останній день першого місяця осені — 30 вересня — християни святкують празник Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. В Україні цей день подвійне свято — з 2009 року 30 вересня в нашій країні на державному рівні відзначають День усиновлення.

Усиновлення — це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями і дитини, і дорослого. І тому саме напередодні такого свята хочеться від щирого серця привітати тих відважних батьків, які здійснили цей відповідальний крок і взяли дитину у свою родину, побажати їм розуміння, доброти, терпіння та здоров’я. Адже бути батьками — це один із найважливіших обов’язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас найбільш цікавий та гідний старань.

У нашому місті також є такі родини, в яких діти знайшли любов, турботу і розуміння, – це 29 сімей опікунів, в яких виховуються 42 дитини, та 33 сімей-усиновлювачів, які стали батьками для 45 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Нехай у кожному домі, у кожній родині щодня лунає щасливий дитячий сміх, нехай жодна дитина не буде одинокою, а ваші батьківські серця завжди будуть відкритими для тепла, ласки і любові, які так необхідні усім дітям.