Вараш готовий до опалювального сезону

У Вараші завершила роботу обласна комісія з визначення стану підготовки галузей господарського комплексу міста до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 року.

У роботі комісії також взяли участь члени міського штабу з підготовки господарського комплексу міста до роботи в ОЗП та комунальники міста.

Як зазначив міський голова Сергій Анощенко, навіть у нинішніх складних умовах комунальники міста зробили усе від них залежне, аби опалювальний період у Вараші розпочався своєчасно: «До опалювального сезону готові усі заклади освіти, культури та об'єкти житлово-комунального господарства громади. Як тільки отримаємо відповідні звернення  –  буде забезпечено подання тепла на об’єкти соціальної сфери (медичні, дошкільні та заклади загальної середньої та позашкільної освіти), а вже згодом, відповідно до погодних умов – на об’єкти житлового фонду та промислово-побутового призначення міста».

Загальний стан готовності об'єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурного призначення до осінньо-зимового періоду комісія оцінила в 4.24 балів з 5 максимально можливих.