День працівників соціальної сфери

Шановні працівники соціальної сфери! 

 Щорічно у першу неділю листопада в Україні своє професійне свято відзначають люди, на яких покладена відповідальна робота із соціального захисту населення.

Робота працівника соціальної сфери – це, насамперед, робота з людьми. Спеціалісти цієї сфери займаються розв’язанням проблем суспільства, допомагають людям, які цього потребують. Працюють із малозабезпеченими сім’ями, безробітними, особами з інвалідністю, ветеранами та сиротами – людьми, які потрапили у скрутне життєве становище та потребують сторонньої допомоги.

Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми, це покликання душі, яка співчуває та розділяє біль кожної обездоленої людини. Щоденно приймаючи на себе тяготи й труднощі людей, працівники соціальної сфери реально сприяють стабільності нашого суспільства, відродженню в ньому духовності й людяності. Безкорисливість, милосердя і гуманізм – це ті високі життєві цінності, які щоденно демонструють спеціалісти соціальної сфери. Ви – справжні професіонали своєї справи, готові завжди прийти на допомогу. 

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом! Нехай ваше життя буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, в оселі вашій панують світло і злагода, в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача. Бажаю вам нових професійних досягнень і глибокої поваги.

З повагою, міський голова Сергій Анощенко