Шановні підприємці міста Вараш!

2020 рік був не таким, як ми його собі уявляли. Рік видався складним і неоднозначним. Весь світ об’єднався у боротьбі з коронавірусною інфекцією COVID-19. Було чимало викликів для кожного з нас.

Проте перед Новим роком всі ми знову починаємо вірити у чудеса та сподіваємося на краще. Хочеться, аби наше місто було гарним та затишним, як для його мешканців, так і для гостей.

Користуючись нагодою, звертаюся до вас з пропозицією долучитись до святкового оформлення міста, поліпшуючи оригінальність декору своїх об’єктів та використовуючи при цьому новинки технічних досягнень, адже цікаве та яскраве новорічне оформлення приваблює потенційних клієнтів та створює позитивний імідж для бізнесу.

Новорічна ілюмінація стає одним з ключових моментів створення святкового настрою, адже завдяки їй вдається подарувати відчуття казки та чарівних щасливих миттєвостей. Ілюмінація робить оригінальним та незабутнім вигляд об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, послуг, офісів організацій, підприємств, створює урочистий настрій у мешканців та гостей міста Вараш.

Щиро сподіваюсь, що спільно з вами ми зробимо все можливе, щоб Вараш на свята виглядав яскраво та охайно, а настрій його жителів був піднесеним та святковим!

 

З повагою міський голова  Олександр МЕНЗУЛ