• Головна
  • Новини
  • 13 березня 30-ти річний ювілей відзначає навчально-виховний комплекс «дошкільний-навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» №10

13 березня 30-ти річний ювілей відзначає навчально-виховний комплекс «дошкільний-навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеня» №10

У кожного малюка є дороге серцю місце – рідний дитячий садок. Це маленька країна, де свої закони, звичаї, традиції, свята. Найбільше з них – день народження дошкільного закладу.

13 березня 1991 року маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого закладу дошкільної освіти №10, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство.

Вже 30 років поспіль, мов гомінливі струмочки, зливаючись в єдиний бурхливий потічок, прямують сюди дівчатка й хлопчики, щоб набратись знань, сил та вмінь.

Протягом усіх років керівники та колектив  «Незабудки» старалися робити заклад затишним і зручним гніздечком для малят нашого міста, аби жилося їм тут цікаво та радісно. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжується в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Можна впевнено сказати, що вихованці в повній мірі отримують цей приклад у стінах закладу.

Бажаємо колективу  міцного здоров’я, професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.