• Головна
  • Новини
  • Привітання міського голови Олександра Мензула з Днем українського добровольця

Привітання міського голови Олександра Мензула з Днем українського добровольця

Щиро вітаю представників добровольчого руху Вараської територіальної громади з Днем українського добровольця!

Шановні добровольці!

В Україні 14 березня проголошено Днем українського добровольця. Відповідне рішення прийняла Верховна Рада України у 2017 році, з метою вшанування мужності, героїзму  та патріотизму людей, які у березні 2014 року з початком вторгнення російських окупаційних військ в Україну,  одними з перших прийшли на допомогу українському війську.

Саме завдячуючи добровольцям вдалось не допустити швидкого просування ворога по українській землі та відродити небоєздатну українську армію.Українські добровольці стали прикладом патріотизму, жертовності та любові до рідної землі.

Завдяки самовідданості й героїзму, продемонстрованих воїнами - добровольцями у боях із російським агресором, добровольчий рух назавжди увійшов в історію України й надалі залишатиметься підтвердженням волелюбності українського народу та незламності його духу.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих героїв-добровольців, яким не судилося повернутися до рідних домівок. Вони завжди залишаться в наших серцях. Вічна їм пам'ять!

Найщиріші вітання і шана усім нашим землякам-добровольцям за мужність та патріотизм, любов до рідної землі, непохитну віру у нашу перемогу! Висловлюю велику вдячність та повагу тим добровольцям, які набувши безцінного досвіду, продовжують виконувати бойові завдання на сході країни у складі оновленого українського війська.

Нехай доля буде прихильною до кожної вашої родини та нашої рідної України. Зичу всім міцного здоров’я, добра, миру, щастя та  нових звершень у благородній справі служіння Україні та його народові.

            Слава нашим добровольцям!

            Слава Україні!

З повагою міський голова

Олександр МЕНЗУЛ