Чергове засідання комісії

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 11 березня 2021 року під головуванням Михайла Волинця, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому розглянуто  три питання, а саме: 2 - про доцільність встановлення опіки над  дітьми-сиротами; про перегляд  8 індивідуальних   планів   соціального захисту дітей, які залишилися без  батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Питання детально вивчені працівниками служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради. З’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей, які  взято на контроль до їх повного виконання.

Забезпечити належний захист прав дітей - це  пріоритетне завдання  служби у справах дітей виконавчого комітету Вараської міської ради, зауважила Анна Ільїна, начальник служби. Найбільша цінність в житті людини – сім’я та діти, саме тому кожна дитина має рости в гідних умовах,  відчувати увагу та турботу про себе.

Підводячи підсумки засідання комісії головуючий Михайло Волинець наголосив, що діяльність комісії з питань захисту прав дитини спрямована та координацію зусиль установ та організацій Вараської міської територіальної громади Рівненської області у сфері реалізації державної політики щодо соціально-правового захисту дітей, профілактики раннього сирітства.

  

Служба у справах дітей

виконавчого комітету

Вараської  міської ради