• Головна
  • Новини
  • Вітання міського голови Олександра Мензула працівників житлово-комунального господарства

Вітання міського голови Олександра Мензула працівників житлово-комунального господарства

Шановні працівники житлово-комунального господарства

та побутового обслуговування населення!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!

Цей день - це вияв уваги до людей, які щоденно роблять життя нашої громади комфортним та упорядкованим, підтримують працездатність найважливіших систем життєзабезпечення. Ця праця нелегка, часто невдячна, але надзвичайно потрібна людям.

Комунальні блага стали настільки звичними, що ми часто не задумуємося, якою нелегкою працею забезпечується стабільна робота багатофункціонального житлово-комунального господарства нашої територіальної громади, де працюють люди, від професіоналізму і відповідальності яких, багато в чому, залежить благополуччя кожного будинку та кожної родини.

Сьогодні важко уявити життя без злагодженої роботи комунальних служб. На ваших плечах лежить величезна відповідальність за забезпечення нормальної життєдіяльності цілої громади.

Від імені мешканців, Вараської міської ради та її виконавчого комітету щиро бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і здійснення всіх життєвих планів й сподівань.  Вірю, що разом подолаємо всі негаразди і зробимо кожен населений пункт нашої громади справді гарним і затишним.

З повагою міський голова Олександр МЕНЗУЛ