• Головна
  • Новини
  • Екологічна агітбригада БДЮТу здобула перемогу в області

Екологічна агітбригада БДЮТу здобула перемогу в області

З метою активізації екологічного руху в Україні, формування екологічної культури дітей 29-30 березня 2021 року проведено обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім», який цьогоріч відбувався в дистанційному форматі.

У обласному конкурсі взяло участь 37 колективів екологічної просвіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти об’єднаних територіальних громад Рівненської області. Серед них – переможець міського етапу конкурсу – колектив екологічної просвіти «Шанс» Будинку дитячої та юнацької творчості, керівник Світлана РОМАНЧУК.

Команди-учасники на обласний етап конкурсу готували виступи із відкритим доступом на каналі Youtube, на GOOGLE Диску: відеоролики, які демонстрували презентацію еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності колективу (тривалість до 5 хвилин), відеозаписи конкурсного виступу, в якому була розкрита тема заходу (тривалість до 20 хвилин). У 2021 році тема виступів колективів - «Атака вірусів. Врятуй Планету!».

Конкурсні виступи колективів екологічної просвіти відповідали тематиці конкурсу, були актуальними, висвітлювали різнопланові аспекти здоров’язберігаючих технологій, екології, природоохоронної діяльності, відзначалися високою виконавською майстерністю та оригінальністю. І колектив екологічної просвіти «Шанс» Будинку дитячої та юнацької творчості визнано найкращим - І місце призове місце!

Щиро вітаємо з перемогою ВЕРЕШКО Анну, НОВАК Валерію, СКРИПЧАК Дарину, ТЕРЕНТІЙ Діану, ШВЕЦЯ Романа, ХЛІБОВИЧА Богдана та їх талановитого керівника РОМАНЧУК Світлану Володимирівну!

Сподіваємось на успіх і на Всеукраїнському рівні!