Вітаємо колектив "Едем" з новими перемогами!

Вихованці колективу сучасного танцю «Едем» під керівництвом  Ольги ГРИЦАЙ Будинку дитячої та юнацької творчості здобули нові перемоги всеукраїнського рівня.

3 квітня у місті Луцьк відбувся V Всеукраїнський конкурс сучасної хореографії «Інший вимір». Серед учасників конкурсу – вихованці колективу сучасного танцю «Едем» БДЮТ – які вкотре вирішили продемонструвати свою майстерність, відчути дух здорової конкуренції, завести нові знайомства та, зрештою, просто цікаво й корисно провести час.

Журі конкурсу, відповідно до Положення, оцінювали виступи колективів за наступними критеріями: танцювальна майстерність (рівень хореографії, синхронність, технічність виконання); артистизм (емоційна наповненість, осмисленість); креативність постановки (ідея постановки, різноманітність хореографії, оригінальність образів); гармонійність постановки (відповідність образу, музики, хореографії віку і стилю); постановка композиції (сюжетна лінія, відповідність танцювальної лексики, складність хореографії та малюнків).
"Це були дуже хвилюючі години нашого перебування на конкурсі! Дивлячись на присутність професійного журі вищої категорії – Раду Поклітару та його вихованців, фіналістів танцювального проєкту «Танцюють всі» – неможливо описати ті відчуття, що опанували мене як керівника колективу. Я відчувала все: і страх, і гордість, і жах за все, що відбувалось, коли останнім дотиком проводжала дітей з-за куліс на сцену," – поділилася переживаннями керівник гуртка Ольга ГРИЦАЙ.
Результат – гідний:
- І місце – танець «Леопарди»;
- ІІІ місце – танець «Хей, Пачуко!»;
- подяка за участь солістці ОСАДЧУК Олександрі;
- подяка за професійну майстерність, виховання, розвиток нового творчого покоління керівнику гуртка «Едем» ГРИЦАЙ Ользі Миколаївні.
Колектив нагороджений дипломами та кубками. Але найважливіше для цих юних творчих і невгамовних едемівців, що кожна поїздка для них – це сюрприз, сповнений любові до своєї справи, подоланням труднощів, впевненими кроками на шляху до перемог.


Вітаємо вихованців колективу сучасного танцю «Едем» з блискучою перемогою!