• Головна
  • Новини
  • Міська влада Вараша направить офіційні запити щодо загибелі військослужбовця В.Килюшика

Міська влада Вараша направить офіційні запити щодо загибелі військослужбовця В.Килюшика

У середу відбулася зустріч директора Департаменту соціального захисту та гідності Світлани Осадчук із капеланом Миколою Юрахом і головою Кузнецовської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Петром Ширком.

Тема зустрічі - просування справи щодо з'ясування обставин загибелі військовослужбовця Василя Килюшика у зоні проведення Операції об’єднаних сил.

За словами Світлани Осадчук, департамент нині готує відповідні офіційні запити до Міністерства оборони України, військових комісаріатів - Рівненського об'єднаного міського і Вараського міського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, що 23-річний житель Вараша Василь Килюшик проходив службу за контрактом у Збройних Силах України у 58 окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського. Наприкінці лютого цього року чоловік загинув - нині триває розслідування справи. Розпорядженням міського голови Вараша №34-р від 24.02.2021 р. на території Вараської територіальної громади було оголошено день жалоби.