• Головна
  • Новини
  • Володимир Гребьонкін очолив Відділ інформаційної політики та комунікацій

Володимир Гребьонкін очолив Відділ інформаційної політики та комунікацій

5 травня розпорядженням міського голови начальником Відділу інформаційної політики та комунікацій Вараської міської ради призначено Володимира Гребьонкіна. Із середини квітня керівник працював на посаді радника міського голови.

Володимир Гребьонкін завершив Житомирський державний університет імені Івана Франка, навчався на філологічному факультеті. По завершенню вишу працював асистентом на кафедрі Редагування та основ журналістики, викладав курс Газетно-журнальне редагування. Працював журналістом, дописувачем, головним редактором у регіональних і загальноукраїнських газетах, журналістом і ведучим телепрограм на регіональних телеканалі та радіо, а також в інтернет-виданнях.

Окрім цього у 2015 та 2018 роках працював радником голови Рівненської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної державної адміністрації.

Hrebonkin

“Певно, найголовніше у назві відділу слово комунікації. Багато конфліктів, непорозумінь виникає саме через відсутність спілкування. У нинішній час це дуже актуально - і на державному рівні, і на місцевому. Наприклад, треба роз’яснювати мешканцям громади чому ухвалене те чи інше рішення, які позитиви для громади, для кожного мешканця. Власне, ставлю собі завдання налагодити ефективні внутрішні та зовнішні комунікації”, - говорить Володимир Гребьонкін.