• Головна
  • Новини
  • Проєкт “Дитинство” учнів Старорафалівської школи візьме участь у всеукраїнському конкурсі “Квітуча Україна”

Проєкт “Дитинство” учнів Старорафалівської школи візьме участь у всеукраїнському конкурсі “Квітуча Україна”

Учнівська команда Старорафалівського закладу загальної середньої освіти Вараської міської ради з проєктом “Дитинство” у складі Юлії Вихрик, Антоніни Килюк, Андрія Лойчика, Іллі Ткача перемогла в обласному етапу Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну “Квітуча Україна”.

На цьому етапі, що відбувся у квітні 2021 року, оцінювалися роботи учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Вараського, Дубенського та Сарненського районів. Проєкт “Дитинство” наших переможців – це симбіоз кількох форм озеленення, втілений на невеличкій ділянці. Учні та їх керівник Софія Семенюк нагороджені дипломом організатором етапу комунальним закладом “Станція юних натуралістів” Рівненської обласної ради. Робота відправлена на Всеукраїнський етап конкурсу до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді (місто Київ).

Подякою організатору також відзначена і команда учнів Сопачівського ліцею у складі Наталії Федіної, Анюти Шепетько, Віталіни Гузоватої, Віти Бойко, яка представила проєкт “Лісовий затишок” (керівник Лідія Бірюк).