• Головна
  • Новини
  • Вітаємо велику родину енергетиків РАЕС із 48-ю річницею від початку будівництва!

Вітаємо велику родину енергетиків РАЕС із 48-ю річницею від початку будівництва!

Із приємним подивом усвідомлюю, що нині минає 48 років із часу, коли 25 травня 1973 року на місці будівництва РАЕС було забито перший символічний кілочок. Цими днями велика родина атомної станції, із якою пов’язано більше двох десятків років мого життя, починає відзначати свій День народження.

Рівненська АЕС є найпотужнішим енергетичним підприємством Поліського краю. Як міському голові мені приємно, що ми маємо партнерські стосунки зі станцією, спільно реалізовуємо проєкти у багатьох напрямках – і в соціальному, і в економічному, і в культурному та інших. Усі проєкти ми орієнтуємо на розвиток нашої Вараської громади, частиною якої є інтелектуальний колектив РАЕС, відданий справі, висококласні професіонали, яким під силу завдання будь-якої складності.

219

Сьогодні колектив ВП "Рівненська АЕС" зустрічає цю дату з гарними виробничими та економічними показниками, новими ідеями та планами на майбутнє. Адже у перспективі і планах – будівництво п’ятого енергоблоку. Успіхи колективу пов'язані з безпечною та надійною експлуатацією обладнання, модернізацією та продовженням експлуатації енергоблоків.

Тож з нагоди Дня народження РАЕС хочеться привітати всіх працівників ВП «Рівненська АЕС», висловити щиру подяку за щоденну працю, відповідальне ставлення до роботи. Бажаю вам нових виробничих досягнень і здобутків, стабільної і безаварійної роботи, впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров’я і мирного неба, достатку і затишку в родинах.

Із найщирішими вітаннями

міський голова Олександр МЕНЗУЛ

Фото із сайту РАЕС