Вітаємо жителів Старої Рафалівки з Днем села!

Дорогі жителі села Стара Рафалівка! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня села Стара Рафалівка та храмового свята – Дня святого Миколи Чудотворця.

Приємно, що село із багатою і цікавою історією, коріння якої сягають у чотирьохвікову давнину, нині входить до великої родини нашої Вараської громади. Упевнений, що з утворенням громади Стара Рафалівка швидше розвиватиметься та оновлюватиметься, а кожному жителю буде комфортно проживати у рідному населеному пункті.

День села, який ви святкуєте 22 травня, – це свято, яке єднає вас усіх, пов’язуючи минуле, сьогодення та майбутнє.

Тож бажаю всім жителям села Стара Рафалівка процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості вам у завтрашньому дні.

Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині.

Хай Святитель Миколай велично прославлений у Церкві Христовій і шанований у нашому народі буде прихильним до вас та допоможе у всіх ваших добрих ділах на благо громади.

Зі святом вас!

Із повагою міський голова м.Вараш

Олександр МЕНЗУЛ