• Головна
  • Новини
  • Інформаційний звіт про засідання виконавчого комітету 26 травня

Інформаційний звіт про засідання виконавчого комітету 26 травня

Під час засідання у середу 26 травня члени виконавчого комітету Вараської міської ради насамперед ввели у дію рішення конкурсної комісії щодо надання послуг з вивезення твердих побутових відходів на території громади. Після підписання договору Комунальне підприємство "Управляюча компанія "Житлокомунсервіс" у наступні п’ять років обслуговуватиме мікрорайони Вараш та Будівельників, вулиць Енергетиків, Правика та деякі інші.

Затим члени виконавчого комітету погодили інвестиційну програму у сфері централізованого теплопостачання для Кузнецовського міського комунального підприємства на 2021-2022 роки та визначили вартість відшкодування за поховання певних категорій осіб - відтепер сума, яка не змінювалася з 2017 року, збільшена удвічі і складатиме 9700 грн.

Також ухвалені рішення про реєстрацію права комунальної власності за Вараською міською територіальною громадою на одинадцять громадських будівель (чотири амбулаторії загальної практики сімейної медицини, один медичний пункт, шість фельдшерсько-акушерських пунктів) у селах Собіщиці, Уріччя, Озерці, Березина, Мульчиці, Більська Воля, Заболоття, Рудка, Стара Рафалівка, Сопачів.

Рішеннями виконавчого комітету продовжені договори оренди нерухомого майна, комунального майна та оголосили аукціони на продовження договорів оренди нерухомого майна. Окрім цього внесено зміни до складу військово-лікарської комісії Вараського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Військовий комісар Ярослав Кузло вручив почесну грамоту оперативного командування "Захід" старості с.Мульчиці Вараської громади Миколі Кульковцю за виконання планів призовної кампанії та реалізацію спільних заходів цивільно-військового співробітництва.